Honden

Onze oppashonden logeren dag en nacht in onze boerderij. Ze delen met elkaar een kamer met verschillende lekkere plekjes om te liggen: een bank, kussens en manden. Voor elk wat wils. Er is een uitloop naar de hondenspeeltuin waar ze bij goed weer een groot deel van de dag vrij gebruik van kunnen maken. Ze krijgen aandacht en verzorging inclusief heerlijke wandelingen op ons erf en snuffel- en speelgelegenheid in de hondenspeeltuin. Jouw hond heeft net als jij ook vakantie met veel hondenplezier!

Voorafgaand aan de eerste logeerpartij komt je hond voor een proefovernachting. Zo kan hij kennis maken met de boerderij en de bedrijvigheid om hem heen. De hond went vast aan ons huis en onze dieren en het is niet helemaal nieuw meer als de hond voor langere tijd komt logeren. Wij kunnen zo ervaren of hij het bij ons naar z'n zin zal hebben tijdens de vakantie. Tenslotte Is het de bedoeling dat elke loge een fijne vakantie bij ons heeft!

Als dit alles naar wens is verlopen voor beide partijen, kunt u de hond op de afgesproken datum en tijd komen brengen. Voor het tijdstip waarop de hond weer kan worden opgehaald kunt u ons whatsappen.


Voeding

Je mag ervoor kiezen om je hond bij ons mee te laten eten. Geef dit bij de reservering wel duidelijk aan. Wij voeren Dog Lovers Gold een complete en uitgebalanceerde voeding (brokken) voor honden van alle leeftijden. Zeer smakelijk: honden zijn er gek op! Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. Licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. Hypoallergeen en glutenvrij. Bevat geen maïs, tarwe of soja.


Wat moet je meenemen als u de hond komt brengen?

  • Het inentingsboekje of paspoort van je hond met geldige entingen (verplicht)
  • Voldoende voer als je hond niet met bij ons mee eet
  • Eventueel medicijnen